3.4.12

Jeg fik idéen om udvekslingsstudent..........


Det er snart 2 år siden jeg for første gang havde det i tankerne. Jeg ved ikke hvordan jeg på det tidspunkt havde hørt om konceptet. Men jeg var nu ganske opsat på at det var noget jeg ville. Enormt fed oplevelse, var? På det tidspunkt gik jeg i slutningen af ottende klasse- og havde en drøm om at besøge USA i 10. klasse. Jeg undersøgte mulighederne og kontaktede samtidig en veninde som var på udvekslingsophold på det tidspunkt, jeg fandt frem til, at det var lang tid til at jeg skulle smide en ansøgning.  Jeg fremlagde idéen for mine forældre, som ikke afviste den mulighed. Da jeg så kom i niende klasse, strejfede det mig igen at ansøgningen skulle til at sendes, hvis jeg skulle af sted i 10. klasse. Der var mange ting som lige ramlede sammen på dette tidspunkt og det blev ikke lige just til noget. Jeg tror både det var fordi jeg indså HVOR lang tid et år det faktisk er, samtidig med at jeg slet ikke følte mig parat. Mine veninder havde haft styr på deres efterskole ophold, hvilket de havde haft planlagt længe. Det der med efterskoler tror jeg bare ikke er mig, selvom de fleste har fortalt mig det modsatte. Den idé droppede jeg straks. Jeg ville faktisk heller ikke direkte videre på gymnasiet ”Munkensdam” (som er der jeg skal hen efter mit ophold). Så jeg besluttede, med lidt hjælp fra UU vejlederen og mine forældre, at jeg tog 10. klasse- og på det tidspunkt (i foråret sidste år) var det ved at være meningen, at jeg bare ville rejse efter gymnasiet…
Tanken med den 10. klasse, som jeg allerede selv så lidt ”ned” på, hvilket jeg synes at der er megen tindens til, var at forbedre mig på alle måder til gymnasiet. Jeg var godt nok erklæret godkendt til at starte på gymnasiet af mine lærere i niende klasse. Men, ja. Nu valgte jeg 10’ende (som har været et udmærket valg).

------
Det skal lige siges at jeg fra 7. klasse har gået på en skole med TeamDanmark konceptet, hvis I ikke kender det forklare jeg det lige kort. TeamDanmark er en ”organisation” (jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det) som hjælper sportsudøvere med at nå deres mål, og samtidig udvikler nye talenter. På deres hjemmeside står øverst – ”VI KÆMPER FOR GULD; TEAM DANMARK ARBEJDER HVER DAG PÅ AT FORBEDRE RAMMERNE FOR DANMARKS BEDSTE SPORTSFOLK. DET GÆLDER UDE I KOMMUNERNE, FOR TALENTERNE OG PÅ OMRÅDER SOM FACILITETER, FORSKNING, DOPING OG LUDOMANI”. Da jeg spiller, og har spillet fodbold ved KoldingQ DM over snart 4 år, meldte jeg mig til optagelsesprøverne til denne 7.TeamDanmark klasse. Jeg kom ind, og var super glad. Jeg er på 4 år nu (10.klasse) og har hver mandag, onsdag og fredag trænet min sportsgren/fodbold og derefter passet skolen efter. Jeg synes at dette er et fantastisk koncept, og giver enormt meget forspring til de elever/sportsmennesker som vil ligge blod sved og tåre i. TeamDanmark skolerne her findes i mange andre byer også, men jeg går på den i Kolding. Derfor har jeg brugt meget tid på min store interesse..// Jeg står i nr. 17 i sort trøje, bagerste række, længst mod højre.

I sommerferien havde jeg en KÆMPE glæde, og en endnu større oplevelse ved at besøge USA i hele tre uger med mit fodboldhold. Vi var i Minnesota, LA og San Francisco. En fantastisk tur!

Nu fik jeg i den grad blod på tanden, og vidste at jeg måtte gøre noget ved tanken om USA!!!
Jeg vil senere skrive om min ansøgning og fortælle lidt om det firma/organisation som jeg rejser med..

// MEV

1 kommentar:

  1. Meget flot du har fået skrevet så meget godt, på så kort tid :)
    Jeg vil glæde mig til at læse videre om dit liv i USA. :)

    SvarSlet