12.5.13

Prom and States!

Bare lige for at få fulgt godt og grundigt op på det hele, kommer der langt om længe et længeventet indlæg (kan jeg forstå på mange).

En meget god prom, er vel hvad I kan starte med. Det var super godt, den nok mest hyggelige dag (selvom hyggelig ikke er et ord, så er denne dag det tætteste jeg kan komme på det!). Jeg gik med en gruppe på 7 personer, så vi havde ikke rigtig en date - vi var et stort mix, hvilket også var fedt! Drengene var fra en anden skole, og pigerne er fra min. Vi har været meget sammen med dem udenfor skole tiden, og synes derfor at det kunne være sjovt at have dem med til prom. Og ærligtalt er der ingen andre drenge som jeg havde lyst til at gå med. Well. Vi spiste hos Sam, hans forældre tryllede i køkkenet, og det var fantastisk godt, lidt italiensk inspireret tema havde vi hele aftenen. Vi tog billeder før og efter maden, i haven, ved the Capitol, og på en flot græsplæne ved floden. Efter maden var det ramlet sammen med at Ethan skulle synge en koncert i Charleston (En storby omkring her, hvor prom også var). Det var smadder godt og hele vores gruppe så og hørte og jublede for ham, derefter spiste vi en gammeldags vaffel is (eller det bedste bud USA har på en sådan en.. Alle danske is har forlængst slået denne.) Vi tog til prom som var fra klokken 20:00 til 24:00, hvor der blev danset, taget billeder og vi havde det rigtig sjovt. Da dette var ovre tog vi til Ninas og skiftede til vores bedste leje outfit, for vi, og resten af de prom glade mennesker, skulle til afterprom. De næste 3 timer blev der hoppet på hoppeborge, holdt konkurrencer, spillet bold og udgivet voldsomme priser og præmier (som Ipads, playstations, og Itunes kort mm.). Den nat (morgen-middag) sov vi hos Nina.

Det var super godt, og det er helt sikkert et højtepunkt som jeg vil huske fra US. Her er lidt billeder, jeg ordnede mine negle, mit hår, og min make-up selv. Hvor mange andre derimod brugte dyre domme for samme resultat. Jeg havde lidt kjole problemer, men det satser jeg på at få styr på inden længe, og dermed få solgt hvad jeg ikke fik brugt. Vejret den dag var super flot med solskin, men vinden var hunde kold.

Judy og jeg

Fra venstre, Megan, Nina, mig og Judy

Nina, Sam, Megan, Isaac, mig, Ethan, Judy

Nina og Sam (som er det eneste par)


Isaac og jeg


Ethan og jeg

Håber the Capitol kan skimtes i baggrunden


Americanerne elsker THE FUNNY PROM PICTURES, så det skulle vi også igennem


Efter en rigtig god aften, Prom var afholdt i en ENORM flot bygning, som til hverdag er et koncerthus.

Jeg synes nu et tiden herovre ebber mere og mere ud, og jeg har nærmest ingen fritid. Track er på sit højeste, og på fredag er der STATES (ligesom med soccer) og jeg er så heldig/god/jaaa at jeg skal løbe for Winfield. Jeg løber nu 800 m, 2 omgange omkring tracken. og det er så spændende det hele. Jeg løb 800 for første gang på 2:49 til et jv- (anden holds løb) meet anden gang løb jeg åben 800 og løg min rekord til på 2:32 - den flotte tid gjorde at jeg nu var på listen for mulige løbere for 4*800 (stafetløb), og sidste trackmeet løb vi altså denne fantastiske tid på samlet 10:26 min. Vi var foruden vores to bedste løbere, men sikrede os stadig en andenplads (alt inden for de 3 bedste kom til states - så vi gjorde alt hvad vi behøvede, og gemte de bedste kræfter til på fredag, hvor vores to lyn også skal løbe på holdet). Jeg glæder mig helt vildt, og som det ser ud nu skal jeg løbe en tid der hedder 2:30 (men meget meget meget gerne under det, mit eget mål er 2:28 (4 sek. hurtigere end mit ypperste) - og det er der som skal til, samt de andre piger gør deres, da vi går efter at slå rekorden som hedder 9:54 (hvis det går som vi håber løber vi den på 9:50) det er simpelthen så spændende det hele. Jeg kan på den anden side heller ikke vente til at det er ovre, da jeg endelig kan spise mit påske slik, drikke sodavand og "nyde" sommeren om jeg ikke har gjort i over 2 måneder nu - og jeg kan informerer at det er meget svært at holde det mad niveau som de kræver, når man bor i det fedeste land i verden (går jeg ud fra)..

Håber på alt held og lykke på fredag og lørdag til States!!

Det var SÅ godt at få besøg af min familie fra Danmark! Vi havde nogle super gode dage, i Nashville, i Winfield, ja, jeg var bare glad for at de kunne se hvordan alt går, hvordan USA er, og også at de kunne møde min værtsfamilie. Jeg har siden sidst fået en værtssøster, Desiree (hende som tidligere boede her for 2 ugers tid) hun flyttede ind for længe siden, og tager hjem til Tyskland på lørdag.

Der har været nogle knap så gode hændelser på det sidste, derfor har bloggen ikke set noget nyt, det har dog ikke været about me, omkring mig - men i omgangskræsen og mine skole veninder og soccer veninder. Alt har mere og mindre løst sig, og byen har været meget trist. Vi har alle gjort en masse for at hjælpe, og jeg har hverdag været hjemme senere end 21..

Alle mine klasser går godt. Og jeg har 7....!!!!!!!!!! Ja 7 skoledage tilbage, hvor 4 af dem kun er halve pga. eksamen denne uge. Derefter har seniors (mig) noget tid inden graduations, som er den 6 juni. Jeg har også fået min endelige hjemrejse dato, jeg tager på endcamp i Wachington DC den 8. juni om morgenen, og rejser derfra den 10 - vil derfor være i DK, den 11 juni 2013, om morgenen - og i Kolding senere den dag!

Steve og Debbie har købt en ny bil, da kofangeren på den anden havde set bedre tider.

Jeg der meget frem til at komme hjem, og få startet på Gymnasium, og ikke mindst få sagt hej til JER ALLE!
Tiden er meget knap herovre og derfor vil jeg også have det bedste og sidste gode ud af det. Jeg har lektier som venter og mange løse ender som jeg kun har tid til i weekenden, som jeg nu skal have fulgt lidt op på.

Vejret har i det sidste lange tid ligget omkring 25-30 grader, nætterne noget koldere, det er varmt og lummert, så jeg er ikke den vildeste fan af den når jeg sveder som et vandfald hverdag til track..

Jeg håber I alle har det godt,

Her er et billede fra en dagstur  hvor vi så broer vandfald mm. fra all-over West Virginia, for 2 uger siden. 

Hvis der er noget som I gerne vil høre om, noget jeg med garanti har glemt og snakke om - så please skriv en kommentar til dette opslag med spørgsmål og ledetråde, til hvad jeg kan skrive om, og mangler :)

Happy Mothers Day, mors dag - jeg ved igen ikke om DK kan slå den enorme kreativitet for slik gaver og andet, som bliver bevist og fejret herovre.   

Men hav det godt, vi ses jo snart - jeg vil ikke tælle dage,  men jeg ved der ikke er mange til...

Stor krammer!
KH//MEV

Ingen kommentarer:

Send en kommentar