23.5.12

Ikke at forglemme...Jeg lever som milli - indtil fredag, hvor jeg har afleveret mine sidste 2 synopser/dispositioner. Sove, spise, lektier, skole, spise, være træt, nyde vejret (for en kort sekund), arbejde, sove. Og om igen, og igen, sådan har det været hele ugen. Jeg glæder mig til at disse to afleveret, fordi så er jeg klar til sidste skoledag (fredag den 1 juni, nærmer sig voldsomt hurtig), derefter læseferie, så sommerferie, og så USA.!!!
Jeg skal op i dansk, tysk, engelsk, matematik og fysik - alle sammen som mundtlige fag. Jeg glæder mig, okay det var måske for meget sagt, men jeg ser da lidt frem til eksemerne er veloverstået (forhåbentlig) og jeg dermed er færdig i folkeskole. Jeg har fået styr på min afskedsfest, som har været lidt under tumult, men den er nu helt fit-for-fight! Og jeg glæder mig sygt, til at feeeeeste en "sidste gang" med de søde og inviterede venner, inden jeg drager over there...
Lidt update omkring USA; jeg har været til det store informationsmøde i Vejle, det er snart længe siden nu, men pyt, I får en smørre om dagen alligevel. Vi var 71 students, plus forældre, dvs. vi var omkring 200 mennesker til dette fantastiske sammentræf. De første timer forløb med et laaaaaaangt (lidt for langt efter min mening, da jeg havde sat mig ind i alle tingene inden vi ankom) foredrag. Alle studenterne fik middagsmad, var på workshop- hvor vi blev mixet på mange sjove måder, lærte at håndtere konflikter, generelt bare hyggede os! Alt imens forældrene fik mængder af information, og spise frokost i Vejles lækre gågader. Under hele dagen var gamle udvekslingsstudenter, som peppede dagen lidt op med rådgivning og nogenlunde interessante bemærkninger. Dagen var udemærket og informativ, men dog meget langtrukken. Det var bestemt godt at få sat ansigt på andre studens, som jeg måske skal rejse med - på min SoftLandingCamp i NY ved min ankomst i USA. :) Jeg har skrevet en del med familien, og de virker SÅ søde! Når jeg nærmer mig afrejse (som indtil videre er omkring den 3. aug) vil jeg fortælle mere om familien. Jeg kan da forresten fortælle jer at min skole starter den 15. aug - hvilket er den eneste for-real-information som jeg til dato kan præstere med.
Billederne ovenfor er fra Instagram, #follow på voigtish - hvor jeg hver dag (flere gange om dagen) uploader billeder! Men nok for nu, I må ha det godt!
KH//MEV

21 kommentarer:

 1. jeg er ked af at sige det men de er forfærrelige,kom for at se fede bilder ikke en halvt spidst banan

  SvarSlet
 2. jeg kom ind på din blog efter du kaldte nogle billeder uinspirerende og så kiggede jeg her... en halvt spist banan som til og med er sløret, et kloark dæksel? se det er uninspirerende. det du gør er at tage billeder af noget uhyligt ligegyldigt, og så sætter du en lille effekt på. se det er uinspirerende, meget endda. dine billeder er satidigt så normale og kedelige at jeg føler jeg har set dem før, selvom jeg ikk har. du ska finde jeg noget interesant at tage billeder af, eller i hvert fald noget med mening.

  SvarSlet
  Svar
  1. hvad tror du du er! du tror måske ikke hun har føelser! du har ikke nået liv!! prøv engang at finde nogle venner at hate på istedet!!

   DU SKAL IKKE TAGE PIS FRA NOGEN METTE MUZZ <333 DINE BILEDER ER FANTASTISKE just kidding. dine bilder er lort

   Slet
 3. https://www.facebook.com/profile.php?id=1353387155

  se mette det her er din facebook profil, hvordan har du det med at såden pædo som mig kan onanere til dine billeder uden du ved det... ja såden grår det når man ligger alle de oplysninger om sig selv på internettet.

  søgte også lige din navn på google billedsøgning... JACKPOT

  min pointe er bare at internettet er et farligt sted... :O

  SvarSlet
 4. det her er rigtig kunst: http://images.4chan.org/gif/src/1338228854818.gif

  SvarSlet
 5. hvis du virkelig ville have posiktiv respons skulle du prøve nøgen bilder af dig selv.

  SvarSlet
 6. Jeg har på intet tidspunkt sagt at mine billeder er flotte og inspirerende. Jeg ved ikke hvorfor at i lige pulselig har ondt i røven - og derfor skal kommenterer mine billeder? Hvis i kender til Instagram, så tag måske et kig på andre uinspirerende profiler.

  Jeg up-loader det som betyder noget for mig, og det jeg synes er fair og rimeligt at ligge ud på nettet - fordi alle har mulighed for at få fingre i det...

  Denne blog er ikke til for at udstille mig selv - den er til de mennesker og mine nærmeste venner og familie, som vil følge med i mit liv i USA.

  Pas jer selv!

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne blog er ikke til for at udstille mig selv - den er til de mennesker og mine nærmeste venner og familie, som vil følge med i mit liv i USA.

   lawl. hvis det er var sådan syntes jeg at det er lidt sær't at du reklamere for dig selv i helt tilfætige blog's og ikke tager bilder af dig selv men en halvt spidst banan.

   den eneste grund til at jeg så din profil var fordi du reklamerede for dig selv på en anden blog

   Slet
  2. Hvilken blog har jeg reklameret mig selv på?

   Slet
 7. "Jeg up-loader det som betyder noget for mig" citat af Mette Emilie Voigt.

  du har oploadet billeder af en halv spist banan og et kloak dæksel. du lyder som om du har en rimelig syg fetish, som jeg syntes du ska snakke med en psykolog om. men jeg kan se at du også har lagt en et billede ind en slags lås, så måske vil du gerne bures inde? men hvad ved jeg, din hjerne er tydeligvis alt for forskruet til at min normale fornuft kan forstå den

  SvarSlet
 8. Ej ved du hvad, hvor langt vil du synke..?
  Jeg snakker ikke om dette indlæg. Jeg snakker om helheden i bloggen her. Det er dig som vil køre rundt i de samme billeder?

  Anonym? - det viser da bare hvor meget nosser du har? Men tak for kommentaren - så har jeg da også fået den med..

  SvarSlet
  Svar
  1. HER KOMMER EN DIREKTE CITERING FRA DIG:

   Mette Emilie Voigt8. maj 2012 06.37
   Billederne ser meget fine ud, men synes dog location er lidt bar.. (uinspirerende)

   Mette Voigt

   Tag et kig på min blog
   http://metteemilievoigt.blogspot.com/   det er at reklamere!

   Slet
  2. Okay, fair nok med en holdning.

   Du har intet at have det der i Martin? Hvor har du set det, og hvorfor mener du ikke at det er i orden at "reklamerer" for sig selv?

   Slet
  3. ohh god! du er åbenbart så dum som du er blond, der er intet ivejen med at reklamere, men du siger jo selv at din blog er for dine vener og familie så de kan følge med i dit liv, og at vi andre skal passe os selv.
   og her er linket til komentar! http://sinemcift.blogspot.dk/2012/05/model-billeder-ude-et-sted-i-danmark-2.html#comment-form

   Slet
  4. Dette er mit svar til en anden blogger, som ville have respons på hendes location- oven i købet er det rigtig gammelt?

   Hvorfor skal det blandes ind i din kritik af mine billeder?

   Slet
  5. fordi du er en selvisk so! klame dyr

   Slet
  6. jeg kan ikke forstår hvorfro min anonymitet har noget at gøre med størrelse på min pung? jeg kan fortælle dig at jeg ikke alene har store klunker, men jeg sprøjter også som en hest. men det du jo ligeglad med... du vil jo bare høre om hvordan jeg spiser min bananer og hvordan kloakdækslet foran mit hus der ud?

   Slet
  7. Jeg tror bare at vi stopper den her.

   Slet