About me


Jeg er vild med en masse ting, og bruger derfor min tid på noget som; design, arkitektur, kultur, natur, mode og sport især fodbold som jeg spiller på høj plan! Jeg bor i Jylland (syd- trekantområdet- Kolding) og er pt. sytten år, jeg lader mig let inspirerer. Jeg måler 1,74 m, får ofte gode idéer, har blond-brun, ingen dyr og har aldrig haft det- dermed ikke sagt at jeg ikke kan lide dem, er meget energisk, er medlem af en familie på 4, er altid mere positiv end negativ, og er mere på nettet end nødvendigt. Jeg drømmer om at blive indretningsarkitekt med et overskyggende twist af design.

Min ynglings blomst er orkideen, har ingen livret da jeg påstår at en ret ikke smager ens hver gang, jeg holder hånden over direktørtider. Om morgenen ifører jeg mig det tøj som falder mig bedst ind. I snart 11 år har jeg spillet fodbold i Kolding, KoldingQ u-18 DM's hold, men løb DESVÆRRE ind i en menisken skade siden 13.juni 2011, som nu er ganske fin igen. Jeg tager til USA i 2012-2013 for at udfordre mig selv på alle tænkelige måder og for at så en KÆMPE oplevelse, mine engelske sprogkundskaber er nemlig under forbedring.

Jeg er i mit es, når jeg sidder fastspændt i en voldsom forlystelse, som bar' ikke kan få for meget fart! Udover at jeg har et gråt/hvidt værelse på omtrent 16 kvartratmeter, er i gang men mit livs mobil #3 en  HTC, kan jeg lide farver, og jeg cykler jeg for det meste - da jeg bor lige i centrum af alt hvad jeg fortager mig. Jeg håber I vil læse med på min blog..KH//MetteEmilieVoigtIngen kommentarer:

Send en kommentar