3.9.12

what a happy surpriseDe sidste dage har vi gået med sommerfugle i maven, da vi hver eneste dag kunne ”modtage” noget ganske uventet (som jeg selvfølgeligt selv har sagt ja til). Da der har været store problemer med at placere udvekslings studenter fra hele verden i store America, og da Steve er ICES (det firma jeg rejser med) mand, tager min familie og jeg, onsdag kl. 04:14 pm imod Chae Lim, min nye værtssøster!!!

Det var overhoved ikke hvad jeg havde forventet hjemmefra, men nye ting giver nye oplevelser. Min familie havde det lidt mærkeligt med at ændre på det år som jeg havde forventet kun skulle være mig og dem. Samtidig ville de også hjælpe hvor de kan, de er simpelthen så søde. Vi har haft os en lang snak, og jeg var lige fra starten rigtig go på det, da det da kunne være mere end spændende og have en værtssøster.

Chae er fra Syd Korea, 16 år gammel, har været hjemme i sommerferien – dvs. hendes High School år går/gik fra januar 2012 til januar 2013 (hvor mit derimod er fra august 12 til juni 13). Før ferien boede hun hos en anden familie, og nu skal hun bo hos os indtil januar. Da vi ikke lige just var forberedt på hendes ankomst, og vi først har fået tid og dato at vide i morges, skal hun sove på mit værelse de første par dage.  

Jeg venter spændt!!


Jeg ved godt at jeg snakker meget om soccer, hvilket jeg også har undret mig noget, da jeg ”bare” ville have det som en sports interesse. Men den amerikanske kultur giver bare ikke lov til at gå op i noget halvt. Det er vind eller forsvind. Jeg er rigtig imponeret over hvor hurtig at jeg er tilbage i den gode kondition, som jeg længe har savnet. Jeg kan med glæde fortælle jer at jeg aldrig har været i så god fysisk form - som jeg er i nu. Efter en måned, med knald hårde 3 timers træning (nu hvor skolen er begyndt er det kun 1,5) hver dag, søndag undtaget, er jeg kommet i en fabelagtig form. 

Jeg er rigtig glad da jeg ingen problemer har med mit knæ overhoved! Jeg har en lille sjov historie fra den anden dag; mine to coaths trak mig til side, og fortalte mig hvor meget godt jeg gjorde for dette hold. De havde aldrig nogensinde set et pige med sådan en god udstråling, energi, gå på mod og glæde, de var særligt glade for mit talent for fodbold og den vilje og evne jeg havde til at give holdet det bedste med på vejen.. Alle de 36 piger på holdet var meget overraskede da de aldrig, aldrig, aldrig havde kommenteret, og rost en spiller. Jeg kan bare godt lide at være der! 
Jeg formåede lørdag at udføre min Mile, som for 30 dage siden nærmest var døden (og en tid som bakkede min kondi ret godt op, 7:32 min = lort), og som for to uger siden godt nok forbedret til tiden 6:34 min (nr.9 bedst på holdet), men lørdag løb jeg min Mile på 6:14 - en klokke klar sprint. Når fodbold sæsonen slutter (oktober) vil jeg løbe Track, så fedt!Sidst men ikke mindst, vil jeg liiiiiiiiige fortælle om dagen i dag, som passer lige så godt til overskriften som de andre emner gør. Wohohoh. Vi har en helligdag i dag (mandag) og er derfor ikke i skole eller på arbejde. I aften har vi inviteret så mange mennesker at huset bliver trængt, udvekslings studenter, venner og familie. Vi skal spise burger, hotdog og cupcakes - som vi har lavet i dag, samtidig med vi pyntede hele hytten. Når mørket kommer til byen skal der fyres fyrværkeri af. Det bliver satme så hyggeligt!! 
Jeg har det godt her ovre, som I jo nok ud fra min lange smøre kan fornemme. Danmark er nu et dejligt land, som jeg sagtens kan vente med at se til om 9 måneder. Jeg skal nu give mit værelse
 en kærlig hånd, til soccer og derefter glæde mig til i aften.
Krammer - læs også mit indlæg her under..

KH//MEVIngen kommentarer:

Send en kommentar