3.9.12

en måned med måde

I morgen har jeg været hos min søde værtsfamilie i en hel måned!!
Jeg har oplevet så mange ting, og tiden flyver bare af sted. Jeg har så mange nye og positive ting og fortælle - at jeg sikkert glemmer halvdelen.. Jeg deler det op i nogle forskellige indlæg så I bliver fri for at få ondt i øjnene, af alt for meget af min overflødige tekst. 

Jeg startede i skole torsdag d. 23 aug. - derfor var torsdag og fredag, som alle nok også kender fra Danmark, nogle lidt sløset dage. Jeg går på Winfield High School - en skole med ca. 900 elever, som går crazy dasiy i kantinen når der skal spises. Jeg tror ikke jeg kan komme i tanke om hvornår jeg sidst har været i et så proppet lokale. Skolen farver er hvid og grøn (hvilket også er farven på min Soccer uniform) Jeg er rigtig glad for mine forskellige klasser dette semester; som består af1. blok = Art1 2. blok = English11 (Jeg er Junior i min engelsk klasse, fordi jeg er udvekslingsstudent. Dette fag er obligatorisk) 3. blok = US History before 1900 (dette fag er også obligatorisk) 4. blog = Algebra2, havde jeg valg i starten, fordi jeg godt kan lide matematik. Jeg var dog ikke forberedt på at det var denne klasse, hvor man fik tonsvis af lektier, samt regnede med z, p, q, n^30 og noget 3. gradslignings-værk som jeg ikke forstår forklaringerne til, på engelsk. Jeg var derfor efter en lille uges tid, for mit eget bedste, nede på kontoret og bytte den ellers så fine klasse, ud med Art History (Jeg havde 2 valgmuligheder - hvor denne var den "nemmeste" - og jeg vil jo helst springe over der hvor gæret er lavest).
Skolen er fra kl. 8:00 til 3:23. Mit Soccer er direkte efter skole og slutter ved en 6- halv 7 tiden. Dette år betyder ingenting for min skolegang i Danmark. Jeg vil derfor bare få det bedste ud af alle fag, og samtidig have det godt socialt. Der er en regl, som kommer fra organisationen; alle fag skal jeg klare med minimum karakteren på C (det skulle vist heller ikke være noget problem).

Næste semester, som starter i starten af januar, har jeg de noget sjovere fag som; Dance, Art2, PhysEd, Trigonometri2, jeg vil samtidig prøve og se om jeg kan få DriversEd (kørekort/timer) og Food. Alt dette vender jeg tilbage med når vi nærmer os januar, fordi jeg ved ikke mere om det end I gør, på stående fod.Her er et billede af mig første skoledag:    //Det ser ud af noget lidt varmt tøj, ja - men på skolen er det altså bare fyret op for AirConditionen..

Nogle af de vildeste oplevelser på det sidste har været; da jeg i sidste weekend prøvede Scuba Diving, Scubaaaa jaaa!! Det var voldsom fedt. Min værtsfar er instruktør så Desiree (veninde, udvekslingsstudent) (pink air-bottle) og jeg (lime/gul) var til en prøve time, i en pool, sammen med et hold af mennesker som også skulle se, om Scuba det var noget for dem. Hvis jeg kunne lide det (som jeg giga godt kunne) skal jeg tage nogle instruktør timer, som vil forbrede mig til når vi skal til Florida og dykke. Steve (min værtsfar) kunne kun bekræfte mit talent, hahahha...
  

Lørdag havde Steve og jeg en rigtig hyggelig tur/ tur-natur, vi var ude og ro kajak i en lækker sø, Sommersville Lake, 2 timers tid herfra. På hjemvejen spiste vi den vildeste pizza, mh. Jeg har dog ikke et billede i action, men sjovt var det!

Hej fra mig,

KH//MEV

1 kommentar:

  1. Det lyder for fedt! savner dig, men ved du er i gode hænder! fyr den af, og scor nu ikke for mange boyyyyyys ;) myyys fra Sara

    SvarSlet