7.9.12

Gangnam Style


Mandag holdte vi dette voldsomt hyggelige "party". Udvekslings studenter og familier gjorde os selskab. Vejret var ikke ligefrem med os, og fyrværkeri er altså ikke det bedste i styrt-regn, men lidt blev det da til. Det var en helt fornøjelse at være en del af..

//Jeg kan sige jer at disse dejlige børn stod og hoppede og klappede. 
//Mit bedste billede til dato!


Onsdag ankom Chae, min værtssøster. Hun er rigtig sød - og træt…
Jeg håber snart hun har fået sovet ud, 7 timer i går nat – 10 timer i går mens jeg var i skole og 14 timer i dag, det skulle da vist gøre det? 

I går spillede vi soccer kamp og jeg spillede både JV og varsity, begge kampe med et overdådigt positivt resultat (5-1 og 5-0).

I dag har jeg været i skole efterfulgt af soccer, da jeg kom hjem var min seng optaget (Chae) så Steve og jeg løftede alle møbler ud af Chaes rum (som de i morgen skal gøre færdig). Vi 3 var ude og spise et lækkert sted, hvor Debbie, efter alle hendes overarbejdstimer, kom og joined os. Her til aften har det været musik/kultur/funny aften, og dette er et godt resume:

 

I morgen har jeg kamp igen, vi mødes halv 9 hvor vi med en skole bus kører 4 timer spiller 2 kampe (JV og varsity) og kører hjem igen. Det lyder ret fedt, især når vi er oddset til at lammetæve dem med over 7 mål, vi får se?

I får lige en all-over nu hvor jeg er igang. På skolen går det rigtig godt, jeg har gået der i 2 uger. I dag fik jeg mine karakterer. A i Eng11 og B i mine tre andre fag. Jeg er ganske tilfreds, da det er første omgang, og de vil ca. hver uge give os karakterer. Så jeg kan jo kun blive bedre.

Jeg har i dag også meldt mig til Cedar Point , Niagara Falls weekenden. Dette er en tur for alle udvekslingstudenterne i mit område, som affyres fra den 13 til 15 oktober - når jeg ved mere, ved I mere... ;) 
Forresten bliver onsdag en spændende dag- men den får I senere!!!!

Ha' det hot, det har jeg..

KH//MEV

1 kommentar: