27.1.13


Lige en lille update igen:

Mit nye semester er startet rigtig godt, og her på 4 dagen/weekenden kan jeg konkluderer at det bliver faktisk alligevel et hårdt semester - på den fysiske måde. På det sidste har det stået på en masse farveller og nye hej'er. Se billederne

Chae og jeg lavede lækre jordbær/chokolade dyb nogle dage før hun tog hjem Det her var en boghandel vi besøgteøv øv sidste billede af dem sammen

søde Chae, Her er de hunde som jeg er i selskab med til hverdag fra venstre, Molly, Sam, Annie

Vores afskedsbillede, klokken halv 5 en onsdag morgen,  farvel til min værtssøster - Jeg var mega glad for at have hende.

Carla, Mig, Judy og Cassidy til basketball kamp


Winfield's hold, med cheerleaders i baggrunden

Modstander holdet med danse-teamet som baggrund

Mit farvel til Carla (midten) <3 Kun få dage efter Chae's farvel i sammelufthavn 


Carlas mor var og "hente" hende i nogle dage, så sammen havde vi en masse sjov! 
^Min mening om at stå tidligt op (jeg er bestemt ikke morgen menneske herovre), nærmest rekord sne som måler 1 cm , sige farvel til 2 gode veninder, starte hver morgen med 300 mavebøjninger i gym-class... Det var alt godt fra mig :)

Jeg har i denne weekend, haft film-aften, fredag (fredag fik vi også 2 timer før fri fra skole, da der var sne. Nej jeg så det ikke rigtig). Lørdag lavede vi karamel popcorn hos nogle venners venner. I dag søndag har jeg lavet lektier og skypet lidt. Omlidt skal jeg lave frikadeller og bage brød! yes.   

KH//MEV

Ingen kommentarer:

Send en kommentar