9.2.13

fantastisk februar


Der er sket ENORMT meget nyt i løbet af de sidste 2 uger. Først og fremmest fik jeg sidste mandag en ny værtssøster, hun har boet ved en anden familie indtil da, men da det i sidste ende ikke gik som håbet, flyttede hun til hendes område rep. (som i hendes tilfælde er min værtsfar), indtil hun får en ny familie. Og lige på slaget ser det ud som om hun allerede flytter i denne weekend igen. Desiree, som hun hedder, var nemlig i går aftes ude at spise med den nye familie - så det eneste der mangler er noget baggrunds tjek og nogle underskrifter på papir. På samme tid i går aftes var mine værtsforældre til 50 års fødselsdag, så jeg fik æren af at være alene hjemme, på en fredag aften - så jeg tog mig chancen til at følge op på mit favorit og hele Danmarks x-factor program, jeg synes slet ikke at det er så sjovt mere... (Øv det er bestemt ikke det bedste, men nogle deltagere er ok).

Vi har haft en MASSE (nej) sne, og derfor har vi også haft nogle dage på- og væk af skolen, som efter min mening ikke har været nødigt.   

Men nu gør jeg igen som jeg plejer, I'll show you'll some photo, og giver samtidig en kort og fin forklaring.  

Frikadeller!!!


En god gang dk aftensmad, med frikadeller (Danish meatballs), tomat salat, asparges, broccoli og kartofler. Som vi glædeligt nød engang i sidste uge.

Vores Valentines Donuts, som var ret gode (men alt  for søde til min smag)


Dette er en 5'er på skalaen (altså mellem kvalitet) af hvad lunch udvalget byder på. Det skal lige tilføjes at jeg slet ikke spiser dette hver dag.På billedet mangler min cacaomælk, som normalt står på ketchup'ens plads, men jeg fik enkle fif om at denne fantastiske korn-rulle havde det bedst sammen med ketchup.. Det var min første "Corn-Dog", krydret pølse m. sødt/tørt brød omkring, som er rigtig svær at styre når den skal spises på en virkelig tynd træpind. For alles information så er der aldrig og vil der aldrig komme plastikknive på skolen (da det er reglen, da en sådan kniv kan dræbe og fører til anden vold) - det resulterer i at alle sidder med deres plastikgaffel og hugger på livet løs.. (Mange menu'er kræver en øvelse som jeg aldrig får) 

Vi har haft noget sne fri, først en torsdag hvor vi fik to timer før fri fra skole. Fredagen var vi helt ude af skolen, og den efterfølgende mandag mødte vi 2 timer senere i skole.. Så det var bare kind of en forlænget weekend for mig, men et helvede for resten af befolkningen. Supermarked var næsten tomt, og vejene var for glatte til at køre på (dog kun tidlig morgen og sent om aftenen, ikke resten af dagen - som hele området ellers reagerede på) Jeg forstår et eller andet sted godt at det kan være et problem og utrykt for mange unge, 16 årige som ikke har prøvet at køre i glat føre før, og skolen er meget opmærksomme på dette. Så jeg synes alt i alt at det var fint skolen tager hånd om dette, og hjælper børnene som kører, så de ikke kommer ud i det værste vejr. Dermed ikke sagt at jeg forstår hvorfor at de flipper fuldstændig ud og tror at de sulter fordi der er 1 cm sne. Jeg blev lidt træt af "ferien" i længden da sidste skoledag bliver rykket for hvergang skolen er lukket. Jeg havde personligt nogle rigtig gode dage, havde 2 sleepovers, fik gået nogle ture, cyklet motionscykel indendørs, og kikkede og fik mig noget info om den kamera linse som snart skal købes.

Her er smukke sne billeder fra mit område,
Desiree og jeg


Fredag var den dag der var mest sne, det så sådan ud, og var noget af det meste sne de længe har set.Det var rigtig lækkert vejr,  17 F svarer til -8,5 C grader. Jeg tror faktisk aldrig at jeg har vist jer et billede af huset, men her er det rigtig fint, men mængder af sne, så det var så umuligt at komme omkring og bevæge sig uden for... Men jeg overlevede nu alligevel min 1,5 times gåtur, udendørs!

SuperBowl har I vel også haft glæden af i DK, men det var en kæmpe oplevelse her, jeg og Desiree var inviteret af Ninas familie til at SuperBowl party hos nogle af deres venner fra deres kirke. Da Chae og jeg engang i juletiden var rundt og synge julesalmer for gamle og mindre friske mennesker, var vi sammen med den samme flok. Rigtig søde mennesker. Dette blev holdt privat i en kæmpe villa, til information var dørene ca. 3,5 meter høje og bygningen, nips tingende, placeringen og rummene var samtidig det flotteste jeg nogensinde har set, jeg har desværre ingen billeder.. :( Vi var omkring 30-40 personer, gamle som unge, jeg kendte kun 3 fra skolen, da deres kirke er i et andet skoledistrikt, og disse unge var kommet med på en anden måde. Det var en rigtig god aften, kampen var god, men det var de forkerte som tabte, efter selskabets mening, men det betød nu ikke noget, da de special lavet reklamer var opturen i hele gamet.

Vi var nogle piger ude og se MAMA, som til en hurtig info er en meget klam og skræmmende,og en halv gyser film. Den var nu meget god, og ikke såååå slem som jeg havde troet. Da vi kom hjem fra bio så vi Paranormal Activity 4, så alle kunne sove trygt og godt hos mig den nat.

Skolen går fint, i Fotoart er vi igang med et æg-project, som jeg skal lave i dag, samt en powerpiont om komposition og the elements of art. I den klasse har vi en blog, som vi har arbejdet på, hvilket også er den måde at vi afleverer vores projekter igennem og andet, men jeg vil forhåbentligt smide et link dertil på et senere tidspunkt, da det oprindeligt kun er ment til vores lære, og skal bruges i undervisningen (og vi vores portfolie). Vi lærer og redigerer og lave billede collager, de forskellige filer; .jpg, .tif .PDN, til print til web osv osv. super spændende, og bestemt også en meget krævende klasse (hvilket jeg ikke havde set i første omgang)!

I dans har jeg lige afsluttet ballet, og jeg "optrådte" (kun for klassen, og i en gruppe med 3 piger, men alligevel) torsdag, og fik den bedste tilbage melding og god kritik for vores udstråling og hårde arbejde. Mine lektier har set sådanne ud, det sidste lange stykke tid - da ballet er fundamentet til alt dans, og derfor har vi haft en god portion af det, det er desuden også fransk, så det har været virkeligt fedt, da vi også har fået et indblik i det. Jeg har fundet ud af hvor gar-damm hårdt det er at danse, og hvor sivens fedt der samtidig er. God oplevelse, nu står den på line-dance!I dag er der 16 dage til at track særsonen starter for real, så jeg er i gang med en sports-, spise og motionsplan som har været i gang i 4 dage (den være nemlig 20 dage, smart var). Vi har fået den udlevet og belevet rådgivet om hvor godt det ville være og overholde den. Jeg har gjort det rigtig godt faktisk.. Og spiser nu havregrød hver morgen, havde helt glemt hvor lækkert der enligt er!

I går fredag, var jeg til hudlæge, så vi forhåbentligt kan få lidt styr på ofrene af den anderledes kultur som har placeret sig i mit ansigt. Jeg ved ikke helt hvad konklusionen blev. Det skal nu nok blive bedre, men øv..

Igen i dag bagte jeg boller til los familios, så de kunne stå op til nye varme godter. Klokken er nu 13, og der er ikke rigtig sket så meget endnu.. men jeg får mig snart en lækker frokost kan jeg da mærke. Jeg har efterhånden dobbelt så meget energi som før (pga. MADEN, yes) så jeg for rigtig lavet mange gode og sjove ting! Weekenden bruger jeg så også på at lave mad til hele ugen, og fryse den ned, så det i en travl hverdag kan varmes op, travhed kan forstås på mange måder in the states, men så er vi dækket godt ind i hvert fald.

I næste weekend skal jeg på SKI, for første gang. Efter en hulens masse tilbud som jeg har takket nej tak til, synes jeg nu at det var min tur. Jeg havde mange gode grunde, og bedst af alt synes jeg mit ben (knæ) har det rigtig godt, og jeg vil bestemt ikke håbe at der sker noget med det. Jeg synes i starten at det var lidt satset, men jeg har ikke mærket noget til det 4everrr (og slet ikke i usa overhovedet). Så jeg synes, efter at jeg sidste år på denne tid var men min klasse på skiferie, uden at stå på ski selv, var på tide at det skulle prøves. I skal nok få en update, da det bliver jo højtepunktet på hele søndag den 17 (vi har fri om mandagen, da det er en helligdag).

Så er det jo snart min FØDSELSDAG, om 17 dage!!!!!!!!!!!! Min 18 års, wow. Jeg ved ikke hvordan den skal fejres, men min hjerne er på opgaven. Det nyeste nye er igen, igen at jeg skal i gang med dykning, da jeg sort på hvidt selv kan underskrive på min egen udlærrelse (det ord findes ikke, but) som forhåbentligt sker om 17 dage..Mange hilsner fra mig, som har været i U.S. i 6 måneder og 6 dage.
* Ps. har updateret; MY US travel update, oppe under fanerne. *

KH//MEVIngen kommentarer:

Send en kommentar